ongewoon

gewoon goed

ladenius communicatie

Sterk in Positionering, concept, uitwerking en grafisch management

Creatief, resultaatgericht en duidelijk gecommuniceerd. Onze inbreng zult u als plezierig ervaren vrij maar niet vrijblijvend. Geen opgeklopte verhalen. Gewoon een creatieve en vriendelijke dienstverlening. Resultaat? Verrassende concepten, gedegen uitwerking en kostenreducties voor onze klanten. Een ouderwetse ‘klant is koning mentaliteit’ met persoonlijke aandacht. Met veel van onze tevreden relaties hebben wij een langdurige samenwerking.

Voor u de juiste creativiteit en kwaliteit

We realiseren de concepten, vormgeving en de producties met ons vaste team van medewerkers. Ook zorgvuldig geselecteerde freelancers en producenten delen met passie hun kennis en creativiteit. Op het gebied van ontzorgen bij allerhande (grafische) producties zijn wij sterk. (Fonds)wervende acties, complexe productie en crossmediale aanpak zijn in goede handen. Onze transparante werkwijze geeft u gewoon het vertrouwen in hoe wij voordelen realiseren. Niet alleen een nieuw logo of een spetterend concept maar kostenreducties binnen uw marketing budget. Jaar in jaar uit. U krijgt meer voor minder!  

Positionering! vooruitgang voor uw bedrijf en product

U wilt uw concurrenten voor blijven? We helpen u met het scherp krijgen van uw positionering. Wij hanteren hiervoor de “van kern naar creatie” methode. Hoe spreek ik bewust en onbewust mijn doelgroep aan?  Wij hebben uw merkpersoonlijkheid gewoon snel duidelijk. En hiermee spreekt u gegarendeerd de juiste doelgroep aan!

Uw voordeel?
Een methode die inspirerend, verbindend en duidelijk is en inzichtelijk maakt wat veel organisaties lastig kunnen benoemen. Met gewoon voor iedereen begrijpbare voorbeelden en na afloop een Merk kompas dat richting geeft aan uw communicatie. Geen zweverige praatjes maar gewoon een duidelijk verhaal waarmee wij u helpen uw klanten beter te bereiken!

Wat doen wij?

Klik op één van onze specialiteiten en kom erachter!

Met de juiste positionering en een creatief concept onze klant én zijn klant in het hart raken, dat is gewoon wat we het liefste doen.

Als er éénmaal een goed concept ligt is een goede uitwerking net zo belangrijk. Wij zijn daar ongewoon sterk in.

Als je zo goed thuis bent in grafisch Nederland is het de gewoonste zaak dat je mooie inkoopvoordelen voor je klanten bereikt.

Onze klanten