ongewoon

gewoon goed

ladenius communicatie

Sterk in de juiste strategie en prikkelende concepten

De vraag of er een nieuwe brochure moet komen is soms niet de oplossing. De vraag achter uw vraag vinden wij interessant. Waarom een nieuwe brochure, waarom een nieuw logo? Wij durven met onze klanten mee te denken of er geen beter alternatief is om het beoogde doel te bereiken. Wat daar uitkomt? Concepten die uw klanten over de streep trekken en de verkoop bevorderen en logo’s die werkelijk uitdragen waar een bedrijf voor staat of het merk of product versterken. 

Na een briefing volgt er altijd een terugkoppeling waarna we met onze copywriter en creatief starten aan het idee. Dit zal verrassend prikkelend zijn. Soms iets wat eerst moet zakken of juist iets dat direct verbaast. Iets geheel anders dan wat u had gedacht of als dat niet nodig is, dicht bij wat er al was maar dan beter! Wij blijven gerust met beide benen op de grond staan als meer niet nodig is. Geen trukendoos; gewoon het beste resultaat.

Sterk in vormgeving en productie begeleiding

Onze ontwerpen kenmerken zich door een éénheid in verscheidenheid. Een nieuwe opdracht, een nieuwe klant, een nieuwe markt, een nieuwe vraag..  een nieuwe oplossing. Altijd met een duidelijke gedachte, goed doordachte concepten dus en niet alleen maar mooi! Daarnaast worden ook onze ontwerpprocessen gekenmerkt door duidelijkheid. U weet wat het kost en hoe lang het duurt … nog voor we beginnen! 
Wij houden zelf ook niet van verrassingen en geven u graag die duidelijkheid.

Omdat wij niet alleen de creatieve mensen in huis hebben om tot de mooiste resultaten te komen maar ook een jarenlange ervaring hebben met de inkoop van (grafische) producten kunnen wij scherp voor u inkopen. 
Wij behartigen hierbij uw belang en u ervaart het voordeel. 

Sterk in creatief en grafisch projectmanagement

Ons advies en het begeleiden van projecten zullen u helpen bij het uitvoeren van uw (marketing) communicatie activiteiten; strategie, concept, ontwerp, opmaak en uitvoering. Van vraagstuk tot productie! Onze communicatie kennis op diverse markten zetten wij graag ook voor u in. Wij ontzorgen u met creativiteit en oog voor de beste kwaliteit.

Vanuit onze brede marktkennis en oprechte betrokkenheid weten wij extra communicatieslagkracht aan uw organisatie toe te voegen. Dat maakt het verschil in het beoogde resultaat! Wij opereren hierbij als een verlengstuk van uw organisatie. Wij helpen u bijvoorbeeld om uw brieving duidelijk op papier te krijgen of om u een klus te klaren die uw eigen ontwerp-marketingafdeling op dat moment niet aankan. Wij zorgen ervoor dat de bal weer gaat rollen, met de juiste kwaliteit en op tijd! Daar staan wij voor!

Onze klanten