ongewoon

gewoon goed

ladenius communicatie

André Ladenius

Ik vind het fijn als klanten naast de kwaliteit van onze producten en dienstverlening ook ervaren dat het leuk en prettig werken is met Ladenius Communicatie. Daar de omstandigheden voor creëren zie ik als een uitdaging. Nieuwe plannen uitwerken, zowel voor onze klanten als voor mijzelf, is mijn drive. Eén van mijn lijfspreuken is dan ook “Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.”

Lennart Engelsma

Na een periode een eigen bedrijf gehad te hebben vind ik het weer heerlijk om in een team te werken aan leuke en uitdagende opdrachten. Kwaliteit in vormgeving en DTP staat voor mij bovenaan. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is! Of het nu een opmaakklus betreft of het bedenken van een nieuwe huisstijl; ik pak het altijd vol enthousiasme en creativiteit op.

Wat doen wij?

Klik op één van onze specialiteiten en kom erachter!

Met de juiste positionering en een creatief concept onze klant én zijn klant in het hart raken, dat is gewoon wat we het liefste doen.

Als er éénmaal een goed concept ligt is een goede uitwerking net zo belangrijk. Wij zijn daar ongewoon sterk in.

Als je zo goed thuis bent in grafisch Nederland is het de gewoonste zaak dat je mooie inkoopvoordelen voor je klanten bereikt.

Onze klanten